top of page

5X BIJZONDERE OVERNACHTINGEN IN FRANKRIJK

Unieke overnachting in de Champagnestreek

Wegdromen in een geraffineerd ingerichte suite, ontbijten op een tuinterras, de sfeer van de 18e eeuw, het prachtige stadje Troyes aan je voeten en je koninklijk laten verwennen. Dit beschrijft het magnifieke boutiek hotel Jardin de la Cathedrale. Zoals de naam al weggeeft, ligt Jardin de la Cathedrale aan de voet van de kathedraal van Troyes. Het hotel beschikt over vijf suites, voorzien van een woonkamer, badkamer en toilet. Laat je tijdens je verblijf betoveren door de kerken, vakwerkhuizen en musea van de prachtige stad. Je boekt een suite vanaf 180 euro.

https://travelrumors.com/bijzondere-overnachtingen-frankrijk/

Posts à l'affiche
Posts Récents
Archives
Rechercher par Tags
Retrouvez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page